Hoe bijzonder is het om je bloemwerk, wat zoveel voor je betekend te kunnen bewaren?

Wij maken dit graag voor je in orde

Wil jij je bloemen bewaren?

Bloemen zijn vaak gebonden aan speciale momenten in ons leven. Wij zorgen ervoor dat deze bloemen voor eeuwig bewaard kunnen blijven door ze in te gieten in hars. Het drogen van bloemen zorgt er vaak voor dat kleuren vervagen en bloemen verdorren. Wij hebben speciale droogtechnieken waardoor de kleur fris en mooi blijft. Het ingieten zorgt ervoor dat je die dierbare herinnering altijd kunt bewaren. Prachtig voor je bruisboeket, bloemen van rouwwerk of een lievelingsbloem.

De meeste klanten kiezen voor de press papier van 6,5x 6,5. Dit formaat is perfect voor op je bureau of koffietafel naast een foto. Deze kost 149 euro.

Mocht je speciale wensen hebben dan vraag ik je vriendelijk even contact met ons op te nemen, want deze objecten worden altijd met de hand gemaakt. Geen enkel object is hetzelfde en de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Werkwijze

 1. Voor het maken van een press papier van 6,5×6,5 (onze meest bestelde formaat, perfect voor naast een portret of op uw bureau) vragen wij u een boeket van ongeveer 15 tot 20 stelen op te sturen. Liefst van iedere soort die verwerkt zijn in uw rouw of trouwwerk, 3 stuks
 2. De bloemen moeten goed droog zijn alvorens te versturen. Even af deppen voordat de bloemen ingepakt worden. Alle bloemen mogen in een stevig postdoosje, ingewikkeld in bubbeltjes plastic. Boeketten hoeven niet gebonden te zijn, wij adviseren stelen per stuk te verpakken.
 3. Vervolgens worden de bloemen verder gedroogd in ons atelier op een speciale wijze zodat de kleur van de bloemen behouden worden.
 4. Het proces van verse bloemen tot het maken van een press papier duurt ongeveer 8 weken.
 5. Als de bloemen gegoten zijn, dan word de press papier zorgvuldig verpakt verstuurd. De press papier komt in een fluwelen zakje en ingepakt in stevig verpakkingsmateriaal.
 6. Heeft u zelf al dierbare bloemen gedroogd, dan kunnen wij deze ook zeker ingieten. verpak de droogbloemen goed voordat u ze verstuurd.
 7. Wij adviseren pakketten altijd verzekerd te versturen en te voorzien van een breekbaar sticker. Vooral als bloemen gedroogd zijn, zijn ze zeer kwetsbaar

 

v.a. € 29
v.a. € 49

Enkele voorbeelden

 • Press papier rond of vierkant
 • Een ketting druppelvromig
 • Ketting kristalvormig
 • Ingieten van een compleet boeket
 • Een rechthoek, kleiner object

Alle prijzen op aanvraag.  Je kunt het beste even bellen of een whatsapp bericht sturen naar: 0631193201
Mailen kan ook: startwithdirt@gmail.com

Meer informatie?

Wat is Start with Dirt?

Start with Dirt is een duurzame planten en bloemen winkel en het groene hart van Vlissingen.

Met hart voor duurzaamheid zet Marjolein zich in voor het opfleuren van je leefomgeving!

In de winkel vind je:
-Duurzame planten en bloemen
-Gerecycled glas en aardewerk
-Duurzame bedrijfsvoering
-Bloemen per stuk? Geen probleem
-Bestellingen per bakfiets of lopend gebracht

Welkom!

Walstraat 47
4381 GD Vlissingen
0631193201

 

Duurzame planten

Duurzame bloemen

Bloemen

Bijzondere kamerplanten

Kamerplanten

Milleubewust

Workshops

Unieke accessoires

(Klik op de mooie roze knop om je bloemen abonnement te bestellen)